top of page

Política de privacitat

Rebem, recollim i emmagatzemem qualsevol informació que ingressi en el nostre lloc web o ens proporcions d'una altra manera. A més, recollim la direcció de protocol d'Internet (IP) utilitzada per connectar el teu ordinador a Internet; dades d'inici de sessió, adreça de correu electrònic, contrasenya, informació de l'ordinador i la connexió i l'historial de compres. Podem fer servir eines de programari per mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina.

Quan fas una transacció a la nostra pàgina web, com a part de l'procés, recopilem informació personal que ens proporciones, com el teu nom, adreça física i adreça de correu electrònic. La teva informació personal serà utilitzada només per als motius específics indicats anteriorment.

Recopilem aquesta informació personal i no personal per als següents propòsits:

Per proporcionar i operar els serveis;

Per proporcionar als nostres usuaris assistència contínua a el client i suport tècnic;

Per poder contactar als nostres visitants i usuaris amb avisos generals i personalitzats relacionats amb el servei i missatges promocionals;

Per crear dades estadístiques agregades i altra informació no personal agregada o deduïda, que nosaltres o els nostres socis comercials puguem utilitzar per proporcionar i millorar els nostres serveis respectius;

Per complir amb les lleis i regulacions aplicables.

La nostra empresa està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre't els nostres productes i serveis. Les teves dades poden emmagatzemar a través d'l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les dades en un lloc segur darrere d'un tallafocs.

Totes les passarel·les de pagament directe ofertes per Wix.com i utilitzades per la nostra companyia s'adhereixen als estàndards establerts per PCI-DSS administrats pel PCI Security Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, Mastercard, American Express i Discover . Els requisits de PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de la targeta de crèdit per part de la nostra botiga i els seus proveïdors de serveis.

Podem comunicar-nos amb tu per notificar-te sobre el teu compte, per solucionar problemes amb el teu compte, resoldre una disputa, cobrar tarifes o diners degut, per sondejar les teves opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per tenir actualitzacions sobre la nostra empresa, o quan sigui necessari per a contactar per fer complir el nostre acord d'usuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb tu. A aquests efectes, podem comunicar-nos amb tu per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

Fes clic aquí per veure quines cookies estan emmagatzemades a l'ordinador dels visitants de la teva pàgina web.

Si no vols que processem les dades, contacta'ns a psipinfo@gmail.com o envia'ns un correu a: L’Informatiu, C/Camí Reial, 320 Palau-solità i Plegamans, Barcelona 08184

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revisa-amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació en la pàgina web. Si fem canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, perquè sàpigues quina informació recollim, com la utilitzem i en quines circumstàncies, si escau, fem servir o divulguem la informació.

Si desitges: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs convidat a contactar-nos a psipinfo@gmail.com o envia'ns un correu a: L’Informatiu, C/Camí Reial, 320 Palau-solità i Plegamans, Barcelona 08184.

bottom of page