Anunciants fidels, publicitat efectiva

tarifes 2.png
Vocació comercial

L'Informatiu és possible gràcies a la confiança dels seus anunciants. La millor carta de presentació de la revista és la fidelitat dels seus clients. Mes darrere mes, L'Informatiu reuneix al voltant d'un centenar de comerços, serveis i negocis a les seves pàgines. Alguns dels anunciants ho són des del primer dia que es va publicar la revista, fa més de 30 anys. És la prova fefaent de l'eficàcia del suport com a mitjà per promocionar i consolidar un negoci a Palau-solità i Plegamans.
L'Informatiu afegeix la vocació d'eix comercial a la seva funció de servei. A més de ser crònica del que passa al municipi, la revista és també un centre comercial virtual on els ciutadans troben les millors botigues, negocis i serveis del poble. L'Informatiu és la guia comercial de Palau-solità i Plegamans, la referència on hom pot trobar des de les farmàcies de guàrdia o el telèfon de la Policia Local, fins a restaurants, perruqueries, advocats, tallers mecànics, clubs esportius, serveis de salut, arquitectes o veterinaris.
És per això que no creiem agosarat dir que si vols fer negoci a Palau-solità i Plegamans, t'has d'anunciar a L'Informatiu. No ho diem nosaltres, ho diu la fidelitat dels nostres anunciants.

 Descarrega aquí les nostres tarifes de publicitat (necessitaràs registrar-te).

Enviï'ns la seva consulta

Missatge enviat, moltes gràcies