top of page

Anunciants fidels, publicitat efectiva...

L'Informatiu és possible gràcies a la confiança dels seus anunciants. La millor carta de presentació de la revista és la fidelitat dels seus clients. Mes darrere mes, L'Informatiu reuneix al voltant d'un centenar de comerços, serveis i negocis a les seves pàgines. Alguns dels anunciants ho són des del primer dia que es va publicar la revista, fa més de 30 anys. És la prova fefaent de l'eficàcia del suport com a mitjà per promocionar i consolidar un negoci a Palau-solità i Plegamans.


L'Informatiu afegeix la vocació d'eix comercial a la seva funció de servei. A més de ser crònica del que passa al municipi, la revista és també un centre comercial virtual on els ciutadans troben les millors botigues, negocis i serveis del poble.

L'Informatiu és la guia comercial de Palau-solità i Plegamans, la referència on hom pot trobar des de les farmàcies de guàrdia o el telèfon de la Policia Local, fins a restaurants, perruqueries, advocats, tallers mecànics, clubs esportius, serveis de salut, arquitectes o veterinaris.


És per això que no creiem agosarat dir que si vols fer negoci a Palau-solità i Plegamans, t'has d'anunciar a L'Informatiu. No ho diem nosaltres, ho diu la fidelitat dels nostres anunciants.

[Sota registre]

WhatsApp Image 2021-09-16 at 19.13.08 (2).jpeg

L'Informatiu en dades...

Què et cal saber?

revista.png

Publicació mensual, gratuïta, en format Din A4, 48 pàgines i 4.000 exemplars de tirada.

cargo-box.png

Es distribueix a tots els comerços, bars i espais socials i culturals de Palau-solità i Plegamans.

marcador-de-posicion.png

Amb presència també a Caldes de Montbui, Sentmenat, Santa Perpètua i Polinyà.

quality.png

Membre de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) i de l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans.

portada 102021.jpg
Tarifes 2021-03.png

[Sota registre]

Tens algun requeriment especial?

Ancla 1

Gràcies pel teu missatge!

Contestarem tan aviat com puguem.

Posa't en contacte amb nosaltres...

bottom of page