top of page

L'editorial...

Canviar una cosa que funciona sempre té els seus riscos, encara que el canvi es faci a fi de bé. El Palau Informatiu fa més de 32 anys que surt cada mes al carrer, i des del primer dia que compta amb el suport de lectors i anunciants. Més de tres dècades sent la revista de referència del poble és prova suficient que Santi Lumbreras, el fundador de la capçalera, va endevinar la fórmula.
   Així doncs, el més còmode seria mantenir les coses com estaven, fer petits retocs i anar tirant fins que la idea original comences a donar senyals d'esgotament. Però no és el cas. De vegades els canvis també són senyal de bona salut, de força, d'il·lusió, d'empenta. El Palau Informatiu que teniu a les mans ha canviat. Ara és L'Informatiu de Palau-solità i Plegamans.
   Noves idees, noves seccions, nova forma, nous col·laboradors, però la mateixa filosofia de fons: donar servei al poble, a la seva gent i al seu comerç. La revista creix, fa un pas endavant, també en el terreny digital, on les xarxes socials agafen més protagonisme. I tot amb l'objectiu últim de ser testimoni, present i futur de l'activitat d'un poble que demostra dia a dia una vitalitat envejable. La necessitat de connectar la població amb les activitats i la vida social i comercial de la vila van ser l'origen d'aquesta revista. Així segueix sent en aquesta nova etapa, perquè aquest és un canvi a fi de bé. És a les vostres mans decidir si el risc ha valgut la pena o no. Esperem que sí.

portada 1991.jpeg
portada 2019_page-0001.jpg
portada 2020_page-0001.jpg
portada Num 0.jpg
pep periodico.jpg

L'editor...

L'actual editor de L'Informatiu, Pep Puig, és un professional de la comunicació amb més de 30 anys de trajectòria. Llicenciat en Ciències de la Comunicació per la UAB, va iniciar la seva carrera professional a principis dels anys 80.

    Després d'un breu pas per TVE Sant Cugat, es va incorporar a la redacció d'El Periódico de Catalunya, on ha desenvolupat la major part de la seva carrera. En aquest diari i en el Grupo Zeta al qual pertanyia, va exercir diversos càrrecs de responsabilitat en la redacció (cap del suplement Dominical, redactor en cap de suplements, secretari general de redacció, cap d'internet i xarxes socials). Els darrers 10 anys en aquesta empresa va ser cap de Màrqueting i responsable de l'àrea de Patrocinis.

 Abans d'adquirir L'Informatiu va treballar com a director de comunicació en l'empresa d'esdeveniments Grup Jaume Muntaner.

    Des d'abril del 2019 és el propietari i responsable de la revista de referència a Palau-solità i Plegamans.

bottom of page